شیوع جهانی کووید-19 همه را وادار نموده است روش های جدیدی برای کار کردن، یادگیری، کمک کردن، و ارتباطات اجتماعی خود در پیش گیرند. دیجیتالی شدن بسیاری از خدمات و کسب و کارها شامل دورکاری، سیستم های ویدئو کنفرانس در داخل و خارج از محیط های کار، دسترسی به خدمات درمانی، آموزش و تحصیلات و خدمات و کالاهای ضروری از تبعات همین امر است. نقش حیاتی فناوری های دیجیتالی نیز به برکت کووید-19 پررنگ تر شد و هم اکنون، اتحادیه بین المللی ارتباطات (ITU) بیش از هر زمان دیگر بر نقش خود برای توسعه اعضاء به منظور ایمن تر، قوی تر و متصل تر نمودن انسان ها تاکید دارد.
در وضعیت بی سابقه ای که هم اکنون بر دنیا حاکم شده است، فناوری های ارتباطات و اطلاعات (ICTs) تقریبا تنها راه ارتباط برقرار کردن انسان ها با یکدیگر است. بشر هرگز در گذشته با چنین وابستگی دیجیتالی برای دسترسی به اطلاعات حائز اهمیت یا خدمات و محصولات ضروری برای بقاء مواجه نشده است. بنابراین دسترسی به اطلاعات و دستورالعمل ها در زمان شیوع جهانی ویروس کرونا (کووید-19) برای تمامی آحاد مردم فارغ از جنسیت، توانایی، سن و مکان حائز اهمیت حیاتی است.
در این شرایط بحرانی ناشی از کووید-19، ضروری است اطلاعات کلیدی در خصوص کووید-19 به صورت دیجیتالی و در فرمت های موجود منتشر شود و در دسترس همگان قرار گیرد و از رسیدن این اطلاعات به دست تمامی مردم اطمینان حاصل شود. بدین معنا که هیچکس اعم از افراد دارای ناتوانی، به ویژه افراد دارای اختلال بینایی و شنوایی که نیاز به راه حل های جایگزین نظیر صفحه نمایش، زیرنویس یا زبان علائم برای خواندن و درک اطلاعات دیجیتال دارند، بی بهره نمانند.
موارد فوق در گزارش رویدادهای بین المللی شماره 32 دفتر سازمانهای تخصصی بین المللی در آدرس ذیل انتشار یافته است.
https://asnad.cra.ir/fa/Public/Documents?parentId=e11f5f87-4647-e611-80c8-005056874efe