گزارش رویدادهای بین المللی شماره 35 دفتر سازمانهای تخصصی بین المللی منتشر شد
کد خبر: 32694
چهارشنبه 27 اسفند 1399 14:16:23
شیوع جهانی کووید-19، ضرورت وجود ارتباطات دیجیتالی در جوامع مختلف را محرز نمود. با ایجاد محدودیتهای اجتماعی برای جلوگیری از شیوع کووید-19، بسیاری از فعالیتهای روزمره نظیر کار، آموزش، خرید، و تعاملات اجتماعی، فعالیتهای اقتصادی و خدمات ضروری از جمله آموزش و مراقبتهای بهداشتی به صورت آنلاین و با استفاده از نوآوری در ارتباطات دیجیتالی صورت میگیرد.
با گسترش به کارگیری و توسعهی فناوریهای جدید و دیجیتال، تغییرات زیادی در جامعه در حال وقوع است. اتخاذ یک رویکرد مسؤولانه برای مدیریت تحول دیجیتال ضروری میباشد. باید چارچوبی برای رویارویی با اثرات پیشرفتهای دیجیتال در حال ظهور از جمله انعطافپذیری امنیت سایبری، حریم خصوصی و حفاظت دادهها، اینترنت اشیا، زنجیره بلوکی، و هوش مصنوعی، فراهم ساخت. برای غالب آمدن بر این چالشها در تحول دیجیتال، در نظر گرفتن اقدامات ذیل مفید خواهد بود:
مقرراتگذاری مشارکتی،مقرراتگذاری انعطافپذیر و چابک،نقشهبندی اتصالات و مانیتورینگ زیرساخت دیجیتال،ممکن بودن انجام تست و آزمایش برای توسعه اکوسیستم دیجیتال،مشوقهای رگولاتوری،ساز و کار مؤثر و کارآ برای محفاظت از مصرفکنندگان،ساز و کار پویا برای مدیریت طیف،ساز و کار مؤثر برای همکاری پویا بین سازمانهای رگولاتور حوزههای مختلف،همکاری منطقهای و بینالمللی برای اتخاذ مقررات مناسب و سازگار برای بازارهای دیجیتال و زیرساخت دیجیتال منطقهای و جهانی.
موارد فوق در گزارش رویدادهای بین المللی شماره 35 دفتر سازمانهای تخصصی بین المللی انتشار یافته است.
|